Wydanie nr 4Jelita w roli głównej. Tam zaczyna się zdrowiePoznaj naszych ekspertów:Hanna Stolińskadietetyk klinicznyprof. Grażyna Rydzewskawiceprezes Polskiego Towarzystwa GastroenterologiiMarta Adamiukspecjalistka psychodietetyki, doradczyni i edukatorka żywieniowaTop 5. Produkty, dzięki którym twoje jelita wskoczą na wyższe obrotyCzytaj więcej"Złota czwórka naturalnych probiotyków". Znajdziesz je w swojej kuchniCzytaj więcejNajdłużej zalegają w jelitach. Tych produktów unikajCzytaj więcej"Brzuch jest w ciele w samym centrum i to w nim kumulują się emocje"Dieta eliminacyjna a zdrowie jelitZdrowie zaczyna się od jelit. Gdy chorują, choruje cały organizmSposób gastroenterologa na zdrowie jelita - 5 krokówNawyki dla zdrowych jelitProbiotyki – sprzymierzeńcy twoich jelitCzym jest mikrobiom?Jelita to nasz drugi mózg – oś mózg-jelitaTo może Cię zainteresowaćKluczowy składnik. Oczyszcza jelita z zalegających resztekBadania trwały 30 lat. Wiadomo już, co zwiększa ryzyko raka jelita grubegoZdrowy i słodki superowoc. Może uchronić przed rakiem jelita grubegoPożywka dla jelit i mózgu. Znaleźli remedium na stresWszystkiewydania magazynuczytaj